Smultronvägen 35 / Härnön / Härnösand

Välkommen till ett behändigt radhus på trivsamma Smultronvägen!

Slutpris
850 000 kr
Boarea/biarea
100/5 kvm
Driftkostnad
39 996 kr/år
Tomtarea
160 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Byggnadstyp
1 ½ plan med snedtak
Såld
2014-12-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Smultronvägen såldes av oss 2014-12-22. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Smultronvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Härnön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett behändigt radhus på trivsamma Smultronvägen. Mysig planlösning i flera etage. Ljust och luftigt vardagsrum, kök och tre sovrum. Här bor ni bra och i populära kvarter med närhet till natur, lokaltrafik och skola. Låga driftkostnader tack vare den välskötta samfälligheten som finns i området. Lekpark precis utanför. Närhet till Sälstens havsbad och Högslättens idrottsanläggning. Välkommen till detta luftiga och ljusa boende på omtyckta Brännan. Garage och en parkeringsplats med motorvärmare ingår.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.