Strengbergsgatan 16

Strengbergsgatan 16

Slutpris

1 980 000 kr


Härnön— Härnösand

Strengbergsgatan 16


Slutpris
1 980 000 kr

Härnön— Härnösand

Rymlig familjevilla på Härnön!

Välkommen till denna familjevilla med centralt och attraktivt läge på Strengbergsgatan 16. Här hittar du ett rymligt och socialt hus om 150 kvadratmeter med härliga sällskapsytor. Den här villan erbjuder ett bekvämt boende i fint skick med många bra utrymmen, såväl invändigt som utvändigt.

Till bostadens höjdpunkter hör ett stort och socialt kök, ett generöst vardagsrum med kakelugn, ett allrum med braskamin och möjlighet till fyra sovrum. Vidare finns ett fint renoverat duschrum på nedre plan samt ett rymligt badrum på ovanvåningen med bastu!

Här ingår en tomt om 1171 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. På tomten finns ett fristående garage med snickeriutrymme och en charmig och praktisk förrådslänga med matkällare. Trägården på baksidan är en egen liten oas, omsluten av huset, garaget och förrådslängan - en perkfekt plats för lekande barn!

På Härnön ligger dessa omtycka kvarter, med skolor, förskolor och idrottsanläggning i närområdet. Bara en kort promenad bort ligger Sälstens havsbad och Härnösands centrum. Här på Strengbergsgatan 16 är det lätt för hela familjen att trivas!

Välkomna!


Boarea
150 kvm
Driftkostnad
39 298 kr/år
Tomtarea
1 171 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-01-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.