Sundsgatan 26 / Rotudden / Härnösand

Villa med potential för den händige!

Slutpris
450 000 kr
Boarea
148 kvm
Driftkostnad
36 989 kr/år
Tomtarea
946 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-02-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Sundsgatan såldes av oss 2020-02-07. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Sundsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rotudden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna villa med stor potential på Sundsgatan 26! Här kan den händige spekulanten skapa sig ett trivsamt boende med närhet till både livsmedelsbutik, pizzeria, skola och förskola. I närområdet finns även bensinstationen Gulf, hälsocentral och busshållplats med goda kommunikationer till Sundsvall.

Huset är gammalt men har stor potential för att bli ett charmerande hem, i dagsläget behövs både mycket kärlek och renovering! Här finns idag kök med matplats, stort vardagsrum med braskamininsats och luftvärmepump, fyra sovrum, två våtrum och en tvättstuga. Huset ligger nära vägen men den uppvuxna trädgården skyddar både mot trafikbuller och insyn. I trädgården finns en äldre garagebyggnad.
Fiber från Servanet finns indraget.

Kom förbi på visningen för att se potentialen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.