Västra Ringvägen 118 / Kullen / Härnösand

Tvåa i markplan

Slutpris
170 000 kr
Referensnummer
204 965
Boarea
64 kvm
Avgift
2 660 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-11-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västra Ringvägen såldes av oss 2014-11-12. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Västra Ringvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kullen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina tvåa på bottenvåningen med rymligt vardagsrum, kök, kaklat och fräscht duschrum med tvättmaskin samt ett sovrum med utgång till uteplats med förmiddagssol. Här är ett perfekt boende för dig som vill slippa alla trappor och ha en egen uteplats i markplan. Nära till livsmedelsbutik, förskola och bageri. Låg månadsavgift där hushållselen ingår!!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.