Bojvägen 6

Bojvägen 6

Slutpris

5 500 000 kr


Juniskär— Kvissleby— Sundsvall

Bojvägen 6


Slutpris
5 500 000 kr

Juniskär— Kvissleby— Sundsvall

Välkommen till Juniskär ett drömboende vid havet!

Vi kan nu erbjuda en ståtlig villa med extra allt på Bojvägen i vackra Juniskär.

När du går in genom dubbeldörrarna möts du av en välkomnade hall med högt i tak och en härlig rymd. Huset har genomgående generös storlek på rummen och hela nedervåningen har 2,60 i takhöjd. Vidare ger vattenburen golvvärme en härlig komfort i hela huset.
Köket har plats för en stor matgrupp samt mycket förvaring och fullstor kyl och frys. I vardagsrummet finner du en täljstenskamin och dubbeldörrar ut till det magiska uterummet. Här avnjuts många mysiga middagar och kvällar under en stor del av året. Via uterummet kommer du ut på en rymlig altan av svensk kärnfuru där ett lyxigt spabad av märket Marquise står i insynsskyddat läge. Stort utekök med tak, vatten och avlopp finns i anslutning till altanen.

Övervåningen har ett härligt allrum med ryggåstak, stort badrum med bastu, masterbedroom med walk in closet, två barnrum samt en liten klädkammare.
Balkong med morgon sol och lite havsutsikt gör att morgonkaffet smakar extra gott.

Huset har en fin uppvuxen tomt med hallonhäck, äppelträd bärbuskar m.m. Tomtens skyddade läge gör det till en dröm för en barnfamilj.

Via groventrén så är det bara några meter till ett stort isolerat dubbelgarage med förråd samt motorportar. Huset har vidare en helt ny bergvärmeanläggning som ger en bra driftskostnad.

Här bor man vid havet och skärgården. Området har en fin sandstrand inom gångavstånd. För dig som tycker om härliga promenader i skogen eller nära havet så finns många härliga sträckor att välja bland. Vidare kan du förgylla sommarmånaderna med den fantastiska mat som Juniskärs Restaurang och Café erbjuder. Äventyrsminigolf har premiär sommaren 2023 vid caféet.

Välkomna.


Boarea
195 kvm
Driftkostnad
47 489 kr/år
Tomtarea
1 351 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-02-16

Mäklarhuset Sundsvall

Denna villa på Bojvägen såldes av oss 2023-02-16. Se alla våra försäljningar i Kvissleby samt även på Bojvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.