Marnavägen 155

Marnavägen 155

Slutpris

2 760 000 kr


Bergafjärden— Njurunda— Sundsvall

Marnavägen 155


Slutpris
2 760 000 kr

Bergafjärden— Njurunda— Sundsvall

Unik och påkostad villa i populära Bergafjärden!

Varmt välkommen till ett boende utöver det vanliga i fina Bergafjärden. Här finns det perfekta boendet för dig som söker en helrenoverad och utbyggd villa med året runt standard i riktig sommaridyll. Ljust och fint kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier för maximalt ljusinsläpp och från loftet som erbjuder fin havsutsikt. Fönstren har elstyrda lamellgardiner för att enkelt styra ljusinsläppet. Den äldre delen har stort badrum med kakel och klinker samt rymmer plats för tvättmaskin. Sovrum med utgång till den stora inglasade altanen. Här kan sitta ute på altanen och njuta av ett härligt spabad eller varför inte bjuda in vänner och bekanta på grillkväll. Nybyggt garage 2017 med klinker och golvvärme.

Här bor man mitt i hjärtat av Bergafjärden med gångavstånd till sandstranden, Bergafjärdens camping som har restaurang, minigolf och minilivs. Närhet till både Sundsvalls golfklubb och även Öjestrands golfklubb.

Måste upplevas, varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
27/20 kvm
Driftkostnad
22 300 kr/år
Tomtarea
1 440 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-05-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.