Gavik 402 / Nedansjö / Noraström / Sundsvall

Rymlig villa för barnfamiljen med stor tomt!

Slutpris
1 200 000 kr
Boarea
165 kvm
Driftkostnad
40 588 kr/år
Tomtarea
2 149 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-01-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Gavik såldes av oss 2019-01-22. Se alla våra försäljningar i Noraström samt även på Gavik

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nedansjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad souterrängvilla i välhållet skick med plats för barnfamiljen! Med sällskapsytor på bägge planen och härliga uteplatser trivs man året om!
Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Nedansjö

Nedansjö är en tätort i Sundsvalls kommun. Nedansjö ligger i Ljungans dalgång, cirka 28 kilometer väster om Sundsvall. Den cirka 2 mil långa Stödesjön avslutas i Nedansjö och övergår återigen till älv. Europaväg 14 passerar orten. Från Nedansjö in till Sundsvalls centrum tar ca 26 minuter med bil.

Service

Närmaste centrum med livsmedelsbutik, bensinstation och café finner du i Matfors centrum som ligger 1,2 mil från Nedansjö och ca 13 minuter med bil.

Fritid

Nedansjö erbjuder fotbollsskola Nedansjö IK, skidspår och fina naturområdet att ta del av.

Kommunikation

Åker du med kollektivtrafik se turlista på Din Tur. Goda bussförbindelser.

Familjeliv

I Nedansjö finner du Förskolan Nedansjö, En förskola på landet med Ljungan och skogen precis intill. Utemiljön inbjuder till led och utforskande. Nedansjö förskola finner du på Nedansjövägen 51, 860 13 Stöde. Närmaste högstadiet finner du i Matfors, Matfors skola har årskurs F-9.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.