Skullersta 305 / Skullersta / Noraström / Kramfors

Mysig villa med låga driftskostnader!

Slutpris
380 000 kr
Boarea/biarea
130/30 kvm
Driftkostnad
25 373 kr/år
Tomtarea
1 624 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-08-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Skullersta såldes av oss 2020-08-07. Se alla våra försäljningar i Noraström samt även på Skullersta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skullersta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett hemtrevligt hus på landet som passar lika bra för permanent som för fritidsboende.

Skullersta 305 erbjuder ett trivsamt och prisvärt hus med visst renoveringsbehov men med fin potential som bara väntar på sina nya ägare.

Huset erbjuder en social planlösning. På entrévåningen välkomnas du av en stor hall som tar dig vidare in till hemmets hjärta köket. Innanför köket ligger vardagsrummet som bjuder på lättmöblerade ytor och fönster i flera väderstreck. Vardagsrummet kan med fördel kan användas som matsal, där kan man duka upp till stora middagar när familj och vänner kommer på besök. På entréplanet finns också duschrummet som renoverats för 10 år sedan och är utrustat med golvvärme. En trappa upp finner du tre rymliga sovrum och ett allrum.

Trädgården är smått idyllisk och här ges möjlighet att skapa er egna lilla oas med äppelträd och fina växtligheter, en fröjd för ögat! Vackra vyer, fina skogspromenader och naturen som granne. Ett paradis om du gillar natur och fiske.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.