Gammelvägen 63

Gammelvägen 63


Ramvik— Härnösand

Gammelvägen 63Ramvik— Härnösand

Rymligt hus med fina möjligheter!

I ett fint solläge längs med Gammelvägen hittar ni detta gedigna hus med stora rum. På nedervåningen finns vardagsrum och matsal, kök ett sovrum samt duschrum. På övervåningen har det förr varit en lägenhet och resterna efter det gamla köket finns fortfarande kvar, liksom det stora rummet som varit vardagsrum. Intill köket och vardagsrummet finns två alkover och från hallen når man wc-rummet. I källaren finns en matkällare, ett hobbyrum med stampat jordgolv, pannrum och tvättstuga, här finns plats för mycket förvaring. Huset har stora möjligheter och söker nu nya ägare som kan ta hand om huset på bästa sätt.

Ramvik ligger naturskönt mitt i mellan Härnösand och Kramfors. Här är det nära till skogen, fina fiskesjöar och Ångermanälven. Vill man bada finns flera möjligheter i närheten så som Snibbens camping. För barnen finns både förskola och skola i Hälledal. Matvarubutik finns i Hälledal liksom bibliotek och pizzeria mm.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
136/123 kvm
Driftkostnad
32 971 kr/år
Tomtarea
750 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2023-11-14

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Gammelvägen såldes av oss 2023-11-14. Se alla våra försäljningar i Ramvik samt även på Gammelvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad