Storsand 204

Storsand 204

Slutpris

2 500 000 kr


Storsand— Söråker— Timrå

Storsand 204


Slutpris
2 500 000 kr

Storsand— Söråker— Timrå

Påkostat fritidshus med året runt standard i vackra Storsand!

Nu har jag glädjen att kunna erbjuda detta påkostade fritidshus i det mycket populära Storsand.

Här i Storsand bor du granne med havet!
Rakt nedanför finns en lång och fin sandstrand som omringas av flera små öar och klippor. Från den egna båtplatsen tar man sig ut på havet på nolltid.

Fastigheten är belägen högt upp på Storsand med närhet till både skog och hav. På fastigheten finns förutom huvudbyggnaden även flertalet mindre byggnader som ramas in med fint tralldäck. Vi välkomnas in i hallen med ett tillhörande kapprum. Direkt till höger finns det nyligen renoverade badrummet med tvättmöjligheter. Vi kommer därefter in i det kombinerade matrummet och vardagsrummet. Härifrån når man samtliga rum i huset, här finns även en braskamin för de kallare dagarna. Rummet är stort och rymligt för både den stora matgruppen samt soffgruppen. Köket är fint renoverat och ger goda arbetsytor. Intill matrummet finns ett rum med en utgång till altanen samt in till kontoret. I den nybyggda delen av huset finns master bedroom med en otrolig takhöjd samt en egen utgång till altanen. Det nybyggda duschrummet finns i direkt anslutning. Från altanen når man direkt Orangeriet och den tillhörande verktygsboden. Vidare bort på trallgången finner man gästhuset med gott om plats för flera sängar samt till relax/bastustugan. Den har både bastu, dusch och ett vedeldat utebad nedsänkt i trallen utanför. På vintern kan man rulla sig i snön från den utbyggda hoppavsatsen vid relaxen.

Huset används idag som året runt bostad men kan lika gärna vara det perfekta sommarhuset.

Med endast 15 minuter till flygplatsen, 30 minuter till Härnösand och 25 minuter till Sundsvall så är avståndet inget hinder. Flera hushåll bor i Storsand året runt och snöröjning ombesörjs under hela vintern. I samband med årsmötet hålls en sommarfest nere vid stranden för hela området.


Varm välkommen med din visningsbokning!


Boarea/biarea
85/70 kvm
Driftkostnad
65 851 kr/år
Tomtarea
1 524 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-04-12

Mäklarhuset Härnösand

Denna fritidshus på Storsand såldes av oss 2022-04-12. Se alla våra försäljningar i Söråker samt även på Storsand.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.