Lillhullsjön 147

Lillhullsjön 147

Slutpris

550 000 kr


Lillhullsjön— Stöde— Sundsvall

Lillhullsjön 147


Slutpris
550 000 kr

Lillhullsjön— Stöde— Sundsvall

Trivsamt fritidshus med sjöutsikt!

Mellan Stöde & Holmsjön ligger Lillhullsjön och detta trevliga fritidsboende med sjöutsikt!

Huvudstugan uppfördes under tidigt 80-tal och har sedan dess tagits väl om hand av samma släkt. Stugan har en modern och öppen planlösning med allrum & matplats i anslutning till varandra intill det praktiska arbetsköket. I allrummet finns en mysig eldstad och det är stora fönster ned mot sjön. Längs kortsidan av stugan finns en altan under tak som enkelt skulle kunna förlängas runt hörnet på nedsidan av stugan. I huvudstugan finns två sovrum med dubbel- respektive våningssäng. Här finns också badrum med både WC & dusch.

På fastigheten finns två gäststugor, "Jaktstugan" och "Fjällstugan". Jaktstugan är den lite större och vinterbonade stugan med pentry och indraget vatten. Fjällstugan är något mindre men har även den plats för dubbelsäng. Tillsammans med huvudstugan bjuder gäststugorna på totalt åtta bäddar i dagsläget! De flesta möbler och inventarier ingår i köpet så att ni som köpare kan börja använda stugorna direkt.

Längre ner på tomten finns förråd med tvättmaskin & frysbox samt ett vidbyggt förråd/garage med plats för skoter eller gräsklippare.

Strax nedanför stugan finns en uppklippt gångväg ner till sjön där det finns möjligheter att bada samt servitut på båtplats. I närområdet finns goda möjligheter till jakt & på vintern finns bra skoterleder.

Möjlighet till tillträde redan nu i höst! Kontakta mäklaren för bokning av visning!


Boarea
50 kvm
Driftkostnad
6 102 kr/år
Tomtarea
2 610 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-10-13

Mäklarhuset Sundsvall

Denna fritidshus på Lillhullsjön såldes av oss 2022-10-13. Se alla våra försäljningar i Stöde samt även på Lillhullsjön.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.