Sidsjö / Sundsvall

Modernt gavelradhus intill vackra Sidsjön!

Referensnummer
393 680
Boarea
108 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Nu finns tillfälle att förvärva detta moderna gavelradhus med utmärkt läge i barnvänliga Sidsjön!

Här flyttar man in och njuter av radhuslivet, utan att behöva tänka på kostsamma och tidskrävande renoveringar då det mesta ingår i månadsavgiften. Denna boendeform ger mycket tid över till familjen!

Radhuset är fördelat på 2 våningsplan med kök, stort badrum, vardagsrum och generösa altaner på entréplanet. Övre plan rymmer 3 sovrum, alternativt 2 sovrum och ett allrum, walk in closet (som kan göras om till mindre sovrum) samt ett badrum.

Huset har ett perfekt läge för barnfamiljen med närhet till både förskolor, skolor, vårdcentral, mataffär, gym som är öppet dygnet runt samt hela Sidsjöns fina friluftsområde.

Precis nedanför en av husets altaner finns en skogsglänta full av blåbärsris och gott om plats för äventyr och lek. På vintern nyttjas den egna ”kullen” på tomten som pulkabacke. Altanen har sol mest hela dagen och det är även här man blickar ut över de vackra solnedgångarna. Detta är ett boende att trivas i.

Välkommen på visning!

Förberedd försäljning
Det här är en förberedd bostad, bostaden är ännu inte ute på den öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden, eller om du också vill sälja med förberedd.
Här kan du läsa mer om Förberedd®
Bilder
Sponsrade länkar
Uteplats
Kök
Visa alla 3 bilder
Planritning
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Området

Sidsjö

Sidsjö är en stadsdel söder om Sundsvalls centrum. Området är uppkallat efter den intilliggande Sidsjön. Området har de senaste åren genomgått stora förändringar och här finns nu bostäder, friskolor, restaurang, gym och hotell. Sedan 2001 är sjön och dess strandområde ett kommunalt naturreservat. Här finns villaområden och flerfamiljshus.

Service

I Sidsjö finns bland annat ICA nära med postombud, hotell och restaurang.

Fritid

Här finns Sidsjö friluftsområde med friluftsbad, kanotcenter, motionsstigar, elljusspår, fiskemöjligheter, friluftscenter, slalombacke med bland annat ett snowboardland. I Sidsjön finns även fotbollsplaner, gym och isbanor.

Kommunikation

Här har man nära till busshållplats och det finns fina cykel- och promenadvägar ner till Sundsvalls centrum. Avstånd ca 2,5km.

Familjeliv

Här finns bland annat Sundsvalls Montessoriskola, Heliås skola, förskolan Optimus, Blå Draken, Kullerbyttan, Skogsparken och Paviljongvägens förskola.

Fördelar

#Fiske
#Bussar
#Växande område
#Hundvänligt
#Gym
#Barnvänligt
#Rikt kulturliv

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn