Kubikenborgsgatan 29 / Sundsvall

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea/biarea
194/90 kvm
Driftkostnad
51 800 kr/år
Tomtarea
1 451 kvm
Rum
7 rum (3-6 sovrum)
Såld
2020-07-03
Bostaden är såld!

Denna villa på kubikenborgsgatan såldes av oss 2020-07-03. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på kubikenborgsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av kubikenborgsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna rymliga villa är fördelad på 2 plan samt källare. Det stora köket och intilliggande matrummet rymmer hela familjen och är modernt renoverat. Generösa sällskapsytor både in- och utvändigt med det stora inglasade uterummet och den rymliga altanen samt att huset inrymmer 3-6 sovrum gör villan perfekt för den större barnfamiljen. I det nedre planet finns möjligheter att skapa ett spa, ett gym eller en varför inte ett biorum? Närhet till slalombacke, elljusspår, strövområden samt Kubenbadet och fotbollsplaner.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Skönsmon

Skönsmon är beläget vid Södra bergets fot. Ett omtyckt bostadsområde med närhet till slalombackar och längdskidspår, elljusspår och utsikt över bron och Sundsvallsfjärden.

Service

I Skönsmon finns restauranger, konditori med café, ICA nära Kubiken, postombud, brandstation, m.m.

Fritid

Här finns Skönsmon fritidsgård, bibliotek, Kubikenborgs idrottsplats och Kubenbadet, Skönsmohuset med hobbylokaler, snickeri, vävstuga, biljard, uthyrningslokaler, Södra bergets friluftscentrum, Sundsvalls slalombacke och skid- och motionsspår med mera.

Kommunikation

Avståndet till centrum är cirka 1,5-3 km. Goda bussförbindelser, restiden ungefär 10 min.

Familjeliv

I närområdet finns förskolorna Linjalen, Enhörningen, Tallbacken, Skönsmon och Vapelskogen samt Skönsmonskola som innehåller alla klasser från förskoleklass upp till och med årskurs 6.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.