Kungsvägen 9 / HAGA - NORRLIDEN / Sundsvall

RYMLIGT MED HISS/ÖPPEN SPIS

Slutpris
1 950 000 kr
Referensnummer
146 327
Boarea
110.7 kvm
Avgift
5 284 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-09-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsvägen 9 såldes av oss 2014-09-16. Se alla våra försäljningar i Sundsvall

Om du går i säljtankar och bor i närheten av HAGA - NORRLIDEN är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig gavellägenhet med upp till 4 sovrum eller stora representativa sällskapsutrymmen. Hiss finns. Fönster i tre väderstreck ger fint ljusinsläpp. Vardagsrum med öppenspis, burspråk och utgång till inglasad balkong i söderläge. Stambytt duschrum med kakel/klinker. Närhet till norra berget och dess strövområden och promenadavstånd ner till Sundsvalls centrum. I området finns trevliga och mycket populära Kvarterskrogen. Tillträde kan ske omgående för den som önskar. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.