Medborgargatan 77 / Sundvall / Sundsvall

Rymlig etta med hiss, kök och helkaklat badrum med tvättmaskin. Balkong och sovalkov.

Slutpris
525 000 kr
Boarea
40 kvm
Avgift
3 223 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-09-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Medborgargatan såldes av oss 2020-09-20. Se alla våra försäljningar i Sundvall samt även på Medborgargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Medborgargatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket välutrustad och yteffektivt inredd lägenhet med sovalkov på våning 6. Fullstort kök med diskmaskin, matplats för 4-5 personer och fönster åt två håll.
Rymligt allrum med utgång till rymlig balkong och utsikt mot grönområde. Hiss. Klädkammare. Renoverat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Korsta

Korsta är ett bostadsrområde i Ortviken och är en stadsdel med framförallt bostadsrättslägenheter öster om stadsdelen Skönsberg. Ortviken ligger cirka 3 km från Sundsvalls centrum och cirka 1 km från Skönsbergs centrum. Lokalt kallas området Korsta för att särskilja det från Ortvikens pappersbruk som ligger alldeles söder om stadsdelen

Service

Här i området bor med närhet till restaurang, pizzeria, asiatisk livsmedelbutik och grönområden.

Fritid

Finns liten badplats med en liten strand. Många hundägare brukar vistas här.

Kommunikation

Avstånd till centrum cirka 4 km och restid ungefär 10 min. Bussförbindelserna från Korsta till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Se turlista på Din Tur.

Familjeliv

Här finns förskolan Läraren, Storken och Korsta förskola och närmsta skolan är Hellbergsskolan.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.