Stenhammargatan 2 / SÖDERMALM / Sundsvall

5:a i markplan!

Slutpris
1 835 000 kr
Boarea
118 kvm
Avgift
6 075 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2014-12-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stenhammargatan såldes av oss 2014-12-19. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Stenhammargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av SÖDERMALM är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen ges tillfälle att förvärva en stor 5:a i markplan på Södermalm!

Lägenheten totalrenoverades 2008 och har ny optimal planlösning med rymlig hall, centralt beläget vardagsrum, påkostat kök, fyra bra sovrum samt två fina och stambytta badrum. Härlig balkong i västerläge med em-/kvällssol, belägen mot lugn innergård.

Perfekt passande barnfamiljen som inte vill bo i hus alternativt paret som flyttar från hus. Lägenheten ligger i markplan så här slipper man trappor. Belägen vid Södra Bergets fot, området är barnvänligt och naturskönt med direkt närhet till dagis, skolor, skog, löp-/skidspår och slalombacke.

I avgiften ingår vatten, värme, el, tv och bredband 100 MBit. Inre repfond om 18.000 kr tillfaller köparen. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.