Strömstadsvägen 28 / GRANLOHOLM / Sundsvall

Slutpris
700 000 kr
Boarea
63.5 kvm
Avgift
4 496 kr/mån
Driftkostnad
225 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2015-02-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Strömstadsvägen såldes av oss 2015-02-18. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Strömstadsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av GRANLOHOLM är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en toppfin tvåa i markplan!

Bra planlösning med genomgående ljusinsläpp. Övergripande vita ytskikt med stilrena materialval i övrigt. Rymligt badrum med badkar och tvättdel. Balkong i markplan med grind ut på gräsmatta.

Belägen lugnt med skyddad innergård med både lekpark, garage och förråd. Skogen med elljusspår och skidspår runt Huli finns bakom huset. Direkt närhet till mataffär, förskolor och skolor. Busshållplats direkt utanför på gatan.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.