Törnrosvägen 6F

Törnrosvägen 6F

Slutpris

3 475 000 kr


Granlo— Sundsvall

Törnrosvägen 6F


Slutpris
3 475 000 kr

Granlo— Sundsvall

Unikt tillfälle - Stort och rymligt radhus i populära Granlo

Varmt välkomna till detta trevliga radhus i två plan, lugnt beläget i östra Granlo. Det är sällan ett av dessa åtta radhus är till salu. Huset är stort och rymligt och har ett soligt läge mot söder. Från den stora balkongen kan man njuta av den fina utsikten över landskapet. På mindre än tio minuter når ni Sundsvalls centrum med cykel.

Trevlig trädgårdstomt med uteplatser på båda sidorna av huset. Bostaden upplevs ljus och välkomnande och har delvis flexibel planlösning för den som vill justera rummens layout och storlek. Bland renoveringarna under åren kan bl a nämnas installation av fjärrvärme, dränering, nytt duschrum samt byggnation av altaner på fram- och baksidan av huset.

I lugna Granlo finns en hel del fina naturområden och parker, livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral, pizzeria, minigolfbana m m. Det är också nära till förskolor samt skog och mark och det är bra kommunikationer med buss in till centrum, busshållplatsen ligger endast några hundra meter bort. Här har ni promenad- och cykelavstånd in till Sundsvalls centrum och här finns plats för både den stora och lilla familjen att trivas.

Välkomna att boka in er på visning!


Boarea/biarea
171/46 kvm
Driftkostnad
48 734 kr/år
Tomtarea
368 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-10-21

Mäklarhuset Sundsvall

Denna radhus på Törnrosvägen såldes av oss 2020-10-21. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Törnrosvägen.

Boka värdering

Henrik Teiler

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.