Törnrosvägen 6F / Granlo / Sundsvall

Unikt tillfälle - Stort och rymligt radhus i populära Granlo

Slutpris
3 475 000 kr
Boarea/biarea
171/46 kvm
Driftkostnad
48 734 kr/år
Tomtarea
368 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-10-21
Bostaden är såld!

Denna radhus på Törnrosvägen såldes av oss 2020-10-21. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Törnrosvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Granlo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till detta trevliga radhus i två plan, lugnt beläget i östra Granlo. Det är sällan ett av dessa åtta radhus är till salu. Huset är stort och rymligt och har ett soligt läge mot söder. Från den stora balkongen kan man njuta av den fina utsikten över landskapet. På mindre än tio minuter når ni Sundsvalls centrum med cykel.

Trevlig trädgårdstomt med uteplatser på båda sidorna av huset. Bostaden upplevs ljus och välkomnande och har delvis flexibel planlösning för den som vill justera rummens layout och storlek. Bland renoveringarna under åren kan bl a nämnas installation av fjärrvärme, dränering, nytt duschrum samt byggnation av altaner på fram- och baksidan av huset.

I lugna Granlo finns en hel del fina naturområden och parker, livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral, pizzeria, minigolfbana m m. Det är också nära till förskolor samt skog och mark och det är bra kommunikationer med buss in till centrum, busshållplatsen ligger endast några hundra meter bort. Här har ni promenad- och cykelavstånd in till Sundsvalls centrum och här finns plats för både den stora och lilla familjen att trivas.

Välkomna att boka in er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Granlo

Granlo är ett populärt villaområde väster om stan med cykel- och gångavstånd på 2,5 km till Sundsvalls centrum. Östra delen domineras av villaområden medan västra delen består av stora bostadsrättsområden. Här finns de kända gravkullarna i Högom (högomsmannen) samt Granlo kyrka.

Service

Här kan man bland annat hitta apoteket Lokatten, mataffär med postombud, pizzeria och bensinmack.

Fritid

Minigolfbana i centrum och fina motionsspår i området.

Kommunikation

Avståndet till centrum är cirka 2,5 km. Bussförbindelserna från Granlo till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Restid ungefär 10 min. Fina cykel och gångvägar till och från stan.

Familjeliv

Flertalet förskolor i området, grundskola Åk 1-6.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.