Kapellgatan 22C

Kapellgatan 22C

Slutpris

200 000 kr


Centralt— Arboga

Kapellgatan 22C


Slutpris
200 000 kr

Centralt— Arboga

Ljus och trevlig etta centralt i Arboga!

Välkommen till denna ljusa och trevliga etta med hög takhöjd på andra våningen och en fin utsikt mot den mysiga innergården! Lägenheten har en utmärkt planlösning och stora fönster som ger gott om solljus i lägenheten, i entrén finns hatthylla och garderob och i allrummet får man plats med soffa, säng samt en liten matplats, Arbetsköket är ljust och badrummet är fräscht och rotrenoverat 2004.

Kapellgatan 22c är belägen centralt i Arboga och har nära till allt med gångavstånd till restauranger, butiker, banker, caféer och tågcentral. Arboga är en mindre och väldigt mysig stad med anrika byggnader, kullerstensgator och det finns utmärkta förbindelser till de större städerna såsom Örebro, Eskilstuna, Västerås och Stockholm.


Boarea
30 kvm
Avgift
2 623 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 1 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.