Turedalsgatan 8

Turedalsgatan 8

Slutpris

1 405 000 kr


Nybyholm— Arboga

Turedalsgatan 8


Slutpris
1 405 000 kr

Nybyholm— Arboga

Stor villa med potential och dubbelgarage!

På Turedalsgatan hittar du detta tvåplanskedjehus om fem rum och kök. Huset har ett visst renoveringsbehov men också stor potential att bli något alldeles extra. Här möts du av ett rymligt hus med stora sociala ytor. Ta chansen att skapa ditt drömboende!

Här kommer du in i en funktionell hall med hatthylla och garderob. Fortsätt in till ett rymligt kök med generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar. Huset har också ett trevligt vardagsrum med generösa sällskapsytor samt fyra sovrum. Badrummen är funktionella.

I Arboga ligger detta trivsamma och fridfulla kvarter. Skola ligger inom bekvämt promenadavstånd, vilket även Arbogas mysiga centrum gör. Bara en kort promenad bort finns butiker, skolor och bra kommunikationer till de större städerna såsom Örebro, Eskilstuna och Stockholm.

Hjärtligt välkommen på visning!


Boarea/biarea
155/80 kvm
Driftkostnad
45 110 kr/år
Tomtarea
335 kvm
Såld
2020-06-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.