Lövboåsvägen 14 / Hallstahammar

Yteffektivt i utmärkt skick!

Slutpris
495 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
4 190 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lövboåsvägen såldes av oss 2019-07-16. Se alla våra försäljningar i Hallstahammar samt även på Lövboåsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hallstahammar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Centralt men ändå lugnt belägen minitrea i utmärkt skick och med yteffektiv planlösning! Gavellägenhet utan störande insyn, balkong i söderläge, genomgående renoverade ytskikt, kök renoverat -19 och badrum 2017. Bostaden är ursprungligen en tvåa som gjorts om till en trea. Centralt läge med ca 500 m till Centrum samt 250 m till minilivs och pizzeria. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.