Bovallen 8 / Bovallen / Kolsva / Skinnskatteberg

Ostört och mysigt läge för dig som vill skapa ett fantastiskt boende!

Slutpris
185 000 kr
Driftkostnad
556 kr/år
Totalareal
3 437 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
SKINNSKATTEBERG BOVALLEN 1:11
Såld
2020-11-08
Bostaden är såld!

Denna tomt på bovallen såldes av oss 2020-11-08. Se alla våra försäljningar i Kolsva samt även på bovallen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bovallen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här är ett perfekt ställe för er som vill koppla av och njuta i naturen. Denna fastighet har stor potential med en stor tomt om 3437 kvm med två byggnader. Ena stugan har ett visst renoveringsbehov, men en bra planlösning med arbetskök, sovdel, vardagsrum och ett litet rum som använts till förråd. Här finns också en vacker vedspis som man kan installera. Den andra byggnaden är ett orört gammalt soldattorp. Här finns möjligheten att antingen investera i fastigheten för att få ett modernt boende eller att bo väldigt enkelt då det inte finns någon borrad vattenbrunn, avloppsanläggning eller anslutning till el. Det finns däremot en grävd vattenbrunn, men funktionaliteten är osäker.

Bovallen är beläget i Skinnskattebergs kommun ca 15 minuter från Kolsva, ett avskilt läge med promenadavstånd på ca 2,5 km till Långsvan. Tomten har ett insynsskyddat läge mot åker och skog, på tomten är det dessutom utmärkt jord om man gillar att odla. Här finns svamp- och bärskog och möjligheter till bad, båtliv, fiske och friluftsliv. På vintern om isen har lagt sig kan man även åka skridskor på Långsvan. Fastigheten ligger två timmar från Stockholm och 1 timme från Västerås, Örebro och Eskilstuna. Matbutik, restaurang, pizzerior, skola, bensinstation med mera finns på ca 15 minuters bilavstånd i Kolsva centrum. Om man vill lyxa till det lite extra och äta gott, njuta av en vacker herrgårdsmiljö eller besöka den populära julmarknaden finns Färna Herrgård & Spa ca 1,3 mil bort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bovallen

Bovallen är perfekt för den som vill ha ett läge som är beläget ostört och avskilt samtidigt som det är nära naturen och sjön Långsvan!

Nöje

I området finns fotbollsplan, mysiga promenadstråk i skogen, möjligheter för cykelutflykter och promenadavstånd till Långsvan. Runt om i Skinnskatteberg finns det många möjligheter för trevliga utflykter, till exempel Galleri Astley, Riddarhyttan med Liens camping och islandshästturridning, anrika herrgårdar såsom Färna Herrgård som även har spa och prisad restaurang. Det finns även bra fiskevatten och bär- och svampskogar i närområdet.

Fritid

Utöver fotbollsplan, cykling, simning i Långsvan och möjligheter till löpning finns det även gym i Kolsva som är ca 1,4 mil från Bovallen.

Kommunikation

Bovallen är ca 2 timmar från Stockholm, 1 timme från Västerås, Eskilstuna och Örebro. Sedan är det ca 30 min från Köping där det finns tågstation som har anslutningar till Västerås, Stockholm, Örebro och Göteborg.

Familjeliv

Det tar ca 15 min med bil till Kolsva där det finns allt man behöver såsom matvaruaffär, grekisk restaurang, pizzerior, bensinstation, förskola, skola (tom 9:e klass) och bank.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.