Södra Bysala Bryggerivägen 4 / Södra Bysala/ Sandviksbadet / Kolsva / Skinnskatteberg

PERMANENT - /FRITIDSBOENDE BYGGT 2006

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
65 kvm
Driftkostnad
25 961 kr/år
Totalareal
1 857 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-03-23
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på södra bysala bryggerivägen såldes av oss 2019-03-23. Se alla våra försäljningar i Kolsva samt även på södra bysala bryggerivägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Bysala/ Sandviksbadet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ni som längtar efter ett permanentboende och fritidshus med sjönära läge - här har ni det! Ett gudomligt charmigt litet rött hus med vita knutar som har öppen planlösning och två sovrum. Från fönstret ser man sjön Långsvan där det finns badstrand och samägd brygga med båtplats att nyttja. Huset håller mycket god standard med bl.a. vattenburen golvvärme och jordvärmepump. Uteplats med solnedgång och på tomten finns också en separat byggnad med bastu, dusch och WC. Stor carport med tillhörande förråd. Med några minuters bilfärd ligger vackra Färna herrgård. Här har ni ert smultronställe som bara kan upplevas!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration