Bergslagsvägen 6D

Bergslagsvägen 6D

Slutpris

250 000 kr


Centralt— Köping

Bergslagsvägen 6D


Slutpris
250 000 kr

Centralt— Köping

Centralt belägen etta med bra förvaring och kök!

Välkomna till Bergslagsvägen och denna behändiga etta med centralt läge! Denna lägenhet är perfekt för dig som vill bo nära allt Köping har att erbjuda. Köping är också en utmärkt stad om man enkelt vill kunna ta sig till de större städerna såsom Västerås, Örebro, Eskilstuna och Stockholm.

Bostadsrätten har 40 väldisponerade kvadratmeter och en trevlig fransk balkong som vetter mot innergården. I lägenheten finns en praktisk hall med garderober och hatthylla, ett väl tilltaget kök med god förvaring, badrum med både duschplats och tvättmaskin samt allrum med garderobslänga och plats för soffa och dubbelsäng.

Denna bostadsrättsförening är noggrant skött med ständig fokus på förbättringsåtgärder och man har även kunnat hålla en låg avgift om ca 2659 kr inklusive värme, v/a, sophämtning och el. I föreningen har man även installerat solceller som ska bidra till en minskad driftskostnad.

Området är beläget ett stenkast från centrum där det finns allt man behöver såsom butiker, restauranger, caféer, matbutiker och frisörer. I stan finns en åpromenad och Karlbergsskogen som har motionsspår, teknikbacke och elljusspår. Det är även mysigt att ta en promenad i gamla stan bland de vackra och anrika byggnaderna!


Boarea
40 kvm
Avgift
2 659 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-05-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.