Lärkstigen 7 / Sundänge / Köping

Mycket charmigt fritidshus

Slutpris
525 000 kr
Referensnummer
142 477
Boarea
42 kvm
Driftkostnad
12 300 kr/år
Tomtarea
1 410 kvm
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-05-21
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Lärkstigen 7 såldes av oss 2014-05-21. Se alla våra försäljningar i Köping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sundänge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket charmigt fritidshus beläget i populära Sundänge. Fastigheten är smakfullt nyrenoverad med väggar i ljusa toner och laminatgolv i sotad valnöt. Vardagsrum med tak upptill nock och i ena hörnet finns en braskamin i gjutjärn. Helt nytt Epoqkök med vita högblanka luckor, intergrerad diskmaskin och induktionsspis. Altan i bästa solläge och utrustad med glaspartier. Alldeles intill kvarteret ligger Västlandasjön där det finns möjlighet till bad och båtplats. Detaljplanelagt område och fastigheten är ansluten till kommunalt V/A. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.