Sveavägen 10c / Nära centrum / Köping

Ljus och välplanerad trerumslägenhet med centralt och familjevänligt läge

Slutpris
600 000 kr
Boarea
71 kvm
Avgift
3 901 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sveavägen såldes av oss 2020-01-23. Se alla våra försäljningar i Köping samt även på Sveavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nära centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trerummare om 71 kvadratmeter nära centrum. Här hittar du en ljus, välplanerad och trivsam lägenhet med sociala ytor och harmoniska färger. Dessutom erbjuder bostaden trevlig balkong mot den fina innergården i sydvästläge!

Här välkomnas vi av en funktionell hall, och lite längre in finner vi ett rymligt kök med tapetserade väggar och plastmatta. Vidare finns här ett trivsamt och rymligt vardagsrum med plats för soffa och matgrupp. Lägenheten har två sovrum och ett ljust och praktiskt badrum som är utrustat med toalett, badkar, handfat, badrumsskåp och tvättmaskin.

Riksbyggen Bostadsrättsförening Köpingshus 6 är en välskött förening med fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller tvättstuga i samma byggnad, cykelrum, en trevlig, välskött innergård och samlingslokal och lekplats. I månadsavgiften om 3901 kronor ingår bredband, tv, vatten, värme och källarförråd.

Här bor man i trevliga kvarter. Köpings centrum finns bara ett stenkast bort och motionsspår längs ån ligger också inom bekvämt gångavstånd. Här har du dessutom närhet till bland annat matbutiker, restauranger och butiker. Det här är kort och gott den perfekta lägenheten för dig som vill ha nära till allt!

Hjärtligt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.