Övre Lienshyttevägen 6

Övre Lienshyttevägen 6

Slutpris

825 000 kr


Riddarhyttan— Skinnskatteberg

Övre Lienshyttevägen 6


Slutpris
825 000 kr

Riddarhyttan— Skinnskatteberg

Nu har du chansen att skapa ett fantastiskt boende!

Nu har du chansen att skapa ett fantastiskt boende i ett hus med den äldre charmen och en stor tomt med möjlighet för djur. Perfekt för en stor familj, generationsboende eller för den som vill ha möjlighet att hyra ut. Ett välbyggt i 2-plan med bra förvaringsmöjligheter och stora sällskapsytor. Här är även bergvärme installerat och det finns stor och unik potential!

Här kommer du in i en rymlig och praktisk hall med plats för förvaring. I huset finns två äldre och funktionella kök med generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar. Huset har också två vardagsrum, en med kamin och den andra med öppen spis. Det finns sju sovrum, två badrum från 1989 och en inredd vind.

Till huset hör ett stort uthus, växthus och lekstuga som är beläget på tomten. Tomten har ett trevligt solläge men är i behov av kärlek, här finns växtligheter såsom äppelträd, plommonträd, vinbärsbuskar och syrenberså!

I Riddarhyttan bor du barnvänligt och nära naturen. Det finns utmärkta möjligheter om man till exempel vill fiska, rida islandshäst, bada, orientera och motionera i de trevliga motionsspåren. Här finns även möjligheter för den kulturelle att till exempel upptäcka hyttruiner eller besöka Galleri Astley i Uttersberg! Ett optimalt läge för barnfamiljen, en växande familj och dig som älskar närhet till naturen!

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
200/40 kvm
Driftkostnad
44 052 kr/år
Tomtarea
4 598 kvm
Rum
9 rum (7-8 sovrum)
Såld
2021-09-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.