Klockartorpsvägen 11

Klockartorpsvägen 11

Slutpris

1 600 000 kr


Surahammar

Klockartorpsvägen 11


Slutpris
1 600 000 kr

Surahammar

FAMILJEFULLTRÄFF

116KVM+116KVM!

Vilken familjefullträff! Med högt läge på lugn och lummig villagata i attraktiva Surahammar ligger denna ljusa och luftiga familjevilla om 116kvm+116kvm! Vad sägs om en gedigen souterrängvilla med nyrenoverat badrum(-10), nylagt tak(-09), 2 st nya luftvärmpepumpar(-10) och med inrett underplan som erbjuder det mesta en familj behöver! Vardagsrummet inbjuder till stora sällskap och trevliga sammankomster tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Balkong samt stor altan i bästa sydvästläge. Tvättstuga med groventré. 4 rymliga sovrum. Ytterligare två stora allrum/sällskapsrum på nedre plan. Perfekta ytor för familjen att växa i och för att kunna erbjuda barnen ett eget "tillhåll". Sammanbyggt dubbelgarage med plats för bil och diverse förvaring. Högt belägen och härlig trädgårdstomt nära förskolor, skolor och affär. Bara 15 min in till Erikslund shoppingcenter! Välkommen på visning!


Referensnummer
150 726
Boarea/biarea
116/116 kvm
Driftkostnad
41 834 kr/år
Tomtarea
1 022 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan i souterräng
Såld
2014-09-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.