Murargatan 4C

Murargatan 4C


Surahammar

Murargatan 4CSurahammar

Välkomna till denna väl planerade tvåa centralt belägen i Surahammar! Här hittar du en lägenhet som med sin planlösning ger dig möjligheter att skapa ett boende helt efter ditt eget önskemål. Bostaden ger dig ett väldisponerat vardagsrum som med sin layout är lättmöblerat. Balkongen utanför vardagsrummet har möjligheten att bli din gröna oas för avslappning efter dagens jobb. Köket i lägenheten har goda arbetsytor, går i ljusa toner i både inredning och väggar. Köket är även rymligt nog för matbord. Sovrummet blir, med en kreativ hand, ett rum för återhämtning.
Surahammar är en trivsam ort med diverse service. Kommunikationerna är goda, både med egen bil och kommunalt via buss eller tåg går lätt in till Västerås, till exempel. Idrottsrörelsen är stark i Surahammar; hockey, fotboll, ridning, golf med mera finns representerade.


Boarea
56.5 kvm
Avgift
4 100 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-20

Mäklarhuset Västerås

Denna lägenhet på Murargatan såldes av oss 2024-02-20. Se alla våra försäljningar i Surahammar samt även på Murargatan.

Boka värdering
Katarina Mungsgård
Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad