Behållare Behållare
Vallby, Västerås
Referensnummer
491 757
Boarea/biarea
148/1 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)

POPULÄRT LÄGE

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Status Check Kostnadsfri muntlig värdering
Status Check Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.


Området

Vallby

Vallby är ursprungligen ett Villa bostadsområde som byggdes ut under 1960-talet. I området finns både hyres- och äganderätter. Under slutet på 1980-talet genom fick hyresbeståndet en omfattande ombyggnation och idag finns det mycket attraktiva hyreslägenheter i området. Här finns mark-, radhuslägenheter men även lägenheter som kan erbjuda en fantastisk utsikt över Västerås och Mälaren. Från Vallby är det gångavstånd till Västerås golfbana och Vedbobacken med både slalom och längdskidåkning.

Fördelar med området

Tryggt Parker/Grönområden Restauranger Golf Bussar Caféer Cykelbanor Barnvänligt Lätt att parkera bilen Skidspår Växande område Hundvänligt Muséer

Nöje på Vallby friluftsmuseum

Vallby friluftsmuseum är ett av Västmanlands största och populära besöksmål. Museet grundades 1921. Årligen arrangeras programdagar som midsommarfirande, julmarknad, Levande museum samt konserter, kurser och föreläsningar. Läs mer här: http://vallbyfriluftsmuseum.se/index.shtml

Fritid

På Vallby friluftsmuseum kan man ta natursköna promenader, uppleva västmanländsk kulturhistoria, äta god mat och strosa bland butiker och hantverkare.

Service

Vallby har ett eget litet centrum som kan erbjuda de boende en bra basservice. Med bil är det lätt att ta sig både till Erikslunds och Stenbys köpcentra. Det går även snabbt och lätt att ta sig till centrum.

Familjeliv

I närområdet finns förskolor, grundskola och högstadieskolor.

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.