Bomansgatan 30 B / Kristiansborg / Västerås

2:a med smart planlösning och balkong i sydostläge!

Slutpris
1 250 000 kr
Boarea
50.5 kvm
Avgift
3 175 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-01-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bomansgatan såldes av oss 2019-01-31. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Bomansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristiansborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina lägenhet endast en halv trappa upp med smart planlösning för att umgås i genom ett rymligt kök & vardagsrum! Lägenheten har ett bra ljusinsläpp vilket ger lägenheten rymd och ett härligt ljus samt ligger beläget på det attraktiva samt lugna området Kristianborg. I anslutning till det rymliga vardagsrummet har vi en balkong i sydostläge med trevlig utsikt över lummig grönska. Sovrummet har bra med garderobsutrymmen & köket är generöst utrustat med skåp & luckor. Lägenheten är belägen nära både centrum och högskolan samt ligger i en gedigen förening med god ekonomi. Tvättstugan ligger endast en trappa ner.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.