Frösåkers byväg 3B / Västerås

Exklusiv tomt på Frösåkers golf & country club, med utsikt över golfbanan till salu!

Slutpris
1 350 000 kr
Totalareal
2 411 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
VÄSTERÅS FRÖSÅKER 1:21
Såld
2019-10-10
Bostaden är såld!

Denna tomt på Frösåkers Byväg såldes av oss 2019-10-10. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Frösåkers Byväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frösåkers Byväg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Exklusiv tomt på Frösåkers golf & country club, med utsikt över golfbanan till salu! Vatten & avlopp finns framdraget till tomtgränsen, anslutningskostnad cirka 145 000 kronor. Även el finns framdraget till tomtgränsen, anslutningsavgift 25 000 kronor. Byggrätt om 20 % av tomtens totala storlek. Nära till Västerås City, nära bad/båt i Mälaren och gröna strövområden alldeles intill en av Sveriges mest välrenommerade golfklubb. Besök www.frosakerpark.se för mer information.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.