Haga Parkgata 13 A / Haga / Västerås

Ljus, charmig etta med låg avgift samt ledig p-plats på populära Haga!

Slutpris
710 000 kr
Boarea
37 kvm
Avgift
2 218 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Haga Parkgata såldes av oss 2020-03-04. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Haga Parkgata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Haga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en trevlig och välplanerad etta endast en halvtrappa upp i huset med låg avgift på populära Haga! Här får du ett luftigt och rymligt vardagsrum med plats för både säng och soffa. I denna lägenhet har man öppnat upp mellan kök och vardags/sovrummet för att få en öppen planlösning samt rymd i lägenheten. Njut av ett trevligt och ljust kök med rymlig matplats samt ett badrum med kaklade väggar. I hallen finner du en klädkammare praktisk för förvaring.

Här bor du i en nymålad fräsch lägenhet med ett bra läge i ett bra område med närhet till grönområden, livsmedelsbutiker, kommunikationer och cykelavstånd till högskolan och city.
Du bor här i en förening med god ekonomi, låga avgifter, bra sammanhållning, bastu samt relaxavdelning. Tvättstugan samt förråd finner man även endast en trappa ner i samma hus.

Finns möjlighet till snabbt tillträde om så önskas.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Haga

På Haga finns det både flerfamiljshus och villor. Hyres-, bostads- och äganderätter ligger blandat i en lugn och trivsam miljö. Här finns fina grönområden att ströva i. Området byggdes ut under 1940- och 1950-talet men har sedan dess både genomgått renovering och kompletterats med nyproduktion. Det är främst i den norra delen av Haga som innehåller villabebyggelse. Under senare år har det även ske

Förbindelser

Buss till Västerås City / Bra förbindelser till Västerås City Finns ett flertal busshållplatser och bra tider för bussförbindelsen.

Sport och fritid

Här kan du läsa mer om idrott, motion och friluftslivet i Västerås: https://www.vasteras.se/uppleva-och-gora/idrott-och-friluftsliv.html Fina promenadstråk och nära till lekparker i området.

Service

På haga är servicen god. Här finns flera affärer och det även enkelt att ta sig till flera av Västerås större köpcentra, Stenby och Hälla.

Familjeliv

I närområdet finns förskola, öppen förskola, fritidshem, öppen fritidsverksamhet, fritidsgård och skola. Här kan du läsa mer om barnomsorg och utbildning: https://www.vasteras.se/barn-och-utbildning.html

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.