Hermelinvägen 12

Hermelinvägen 12

Slutpris

3 650 000 kr


Södra Gryta— Västerås

Hermelinvägen 12


Slutpris
3 650 000 kr

Södra Gryta— Västerås

BARA ATT FLYTTA IN!

Varmt välkomna till Hermenlinvägen 12!
Huset erbjuder ett mycket fint skick med totalt 132 kvm boarea fördelat på två plan. Här bor ni med en hög standard och härlig atmosfär och det mesta en familj behöver för att trivas och må bra. Modernt och praktiskt kök, härliga umgängesytor i rymligt vardagsrum och fyra sovrum. Dessutom två badrum, ett i vardera plan, separat tvättstuga och utmärkta förvaringsmöjligheter i två klädkammare och flera inbyggda garderober. Som golvbeklädnad erbjuds genomgående ekparkett med undantag för ett praktiskt klinker vid entrén. Stora fönsterpartier och generösa ytor ger interiören en mycket trivsam känsla. Huset är placerat på trivsamma Södra Gryta med närhet till lekplatser, idrottsplatser, skolor, förskolor och nyss utbyggda ICA Gryta.


Boarea
132 kvm
Driftkostnad
33 800 kr/år
Tomtarea
317 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.