Knotavägen 36

Knotavägen 36

Slutpris

500 000 kr


Bjurhovda— Västerås

Knotavägen 36


Slutpris
500 000 kr

Bjurhovda— Västerås

Stilren och kvadratsmart etta på trevliga Bjurhovda

Välkommen hit till Bjurhovda och en enrummare om 40 kvadratmeter. Denna lägenhet är stilren, kvadratsmart och erbjuder bland annat vackert ljusinsläpp och sociala ytor – ett exklusivt boende med vackra golv, modern utrustning och lättmöblerade rum.

Här välkomnas vi av en liten och praktisk hall, och lite längre in finner vi ett trevligt, modernt och stilrent kök med vitmålade väggar och laminatgolv. Vidare finns här ett trivsamt och ljust vardagsrum/sovrum med bra förvaringsmöjligheter och naturlig plats för soffa och soffbord. Lägenheten har ett fräscht badrum som är utrustat med toalett, duschkabin och handfat.

Brf Anund, HSB är en gammal och trevlig förening med gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga och samlingslokal. I månadsavgiften om 3540 kronor ingår tv, värme och vatten.

På Knotavägen omges du både av rogivande grönska och andra fastigheter.

Välkommen till Bjurhovda!


Boarea
40 kvm
Avgift
3 540 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.