Lövhagsgatan 81

Lövhagsgatan 81

Slutpris

525 000 kr


Råby— Västerås

Lövhagsgatan 81


Slutpris
525 000 kr

Råby— Västerås

RYMLIG LÄGENHET I POPULÄR FÖRENING

Välkommen till Lövhagsgatan 81 och denna välplanerade 2,5a med stor balkong i populär förening! Letar du efter ett renoveringsobjekt med god potential då badrummet är i bra skick har du nu hittat rätt!

Här på Lövhagsgatan 81 bor du på populära Råby med gång och cykelavstånd till Västerås city. Närservice finns nära till hands vid bland annat Råby centrum med livsmedelsbutik och restaurang. Här bor du även nära till Erikslunds shopping-center med utbud som mataffär, gym och systembolag.

Bostaden erbjuder en välkomnande hall och stor klädkammare som går att nyttja som kontor, sovrum med plats för dubbelsäng med utgång till bostadens trevliga balkong och ett rymligt och socialt vardagsrum. Vidare erbjuds ett stambytt badrum med badkar samt ett kök med gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Lägenheten är i behov av renovering och säljs i befintligt skick.

Aktiv förening med god ekonomi!

Vänligen anmäl ditt intresse för att ta del av all information.

Välkommen hem!


Boarea
63 kvm
Avgift
4 365 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-06-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.