Mistelgatan 39

Mistelgatan 39


Nordanby Gärde— Västerås

Mistelgatan 39Nordanby Gärde— Västerås

Välplanerat kedjehus på Nordanby Gärde

Här erbjuds ett ljust och öppet kedjehus i genomgående fint skick. Ett perfekt planerat boende i ett plan med fräscha ytskikt, fint ljusinsläpp och behagliga färgval. Bostaden har dessutom hög materiell standard, sociala ytor och bra planlösning.  

Här välkomnas du av en inbjudande, välplanerad och lättmöblerad hall med hatthylla. Det stora, nyrenoverade och öppna köket är utrustat med bra förvaringsmöjligheter, köksö, fönster mot tomten, generösa arbetsytor och rejäl köksbänk. Vidare finns tre sovrum, ett badrum, en fin och fräsch gästtoalett samt ett rymligt, lättmöblerat och socialt vardagsrum med mycket dagsljus, stora fönster, generösa sällskapsytor och gott om plats för soffa och matgrupp. I det stilrena och påkostade badrummet finns toalett, handfat, golvvärme, dusch och dimbara spotlights.

Den barnvänliga tomten passar såväl stora som små. Här kan ungarna hitta på roliga äventyr samtidigt som de får lite välbehövlig friskluft. Tomten är 712 kvadratmeter stor och har soligt sydvästläge och Insynsskyddad.

Nordanby Gärde är en mycket trivsam del av Västerås som uppskattas högt av barnfamiljer. ett stenkast från huset ligger Stenby, Anundshög och Hälla och en cykeltur bort hittar man även Västerås Centrum och Mälardalens Universitet. Utöver det finns Mälaren, Björnön och Västerås Centralstation en kort bilresa från bostaden.
Vi ses på Mistelgatan 39!


Boarea/biarea
120/20 kvm
Driftkostnad
39 695 kr/år
Tomtarea
712 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-01-19

Mäklarhuset Västerås

Denna kedjehus på Mistelgatan såldes av oss 2024-01-19. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Mistelgatan.

Boka värdering
Kenneth Parkegren
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad