Norra Floragatan 24 C / Centralt/Västermalm / Västerås

HÄRLIGA SÄLLSKAPSUTRYMMEN

Slutpris
1 495 000 kr
Referensnummer
81 362
Boarea
98 kvm
Avgift
6 424 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2014-11-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norra Floragatan såldes av oss 2014-11-25. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Norra Floragatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt/Västermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Centralt boende med härliga sällskapsutrymmen. Mycket trevligt disponerad lägenhet med två rum i fil i öppen planlösning med kök och matplats i burspråk. Två sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt separat gästtoalett. Balkong i sydvästläge mot lugn och lummig innergård. Gångavstånd till city och till Djäkneberget.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.