Norra Skjutbanegatan 18b / Haga / Västerås

Ljus och välplanerad 2:a på populära Haga!

Slutpris
1 100 000 kr
Boarea
59.6 kvm
Avgift
4 036 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norra Skjutbanegatan såldes av oss 2020-01-31. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Norra Skjutbanegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Haga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade ljusa 2:a på populära Haga. Lägenheten ligger lugnt belägen med ett fritt läge utan insyn. Genomgående golv och ljust tapetserade väggar ger ett stilrent & fräscht intryck. Från vardagsrummet finns utgång till balkong med e.m och kvällssol. I köket finner man nya vitvaror som diskmaskin, kyl & frys samt fläktkåpa från 2019/2020. Med tvättmaskin, torktumlare & diskmaskin har man alla tänkbara bekvämligheter i lägenheten. Gott om förvaring finns genom stor klädkammare och två garderober i hallen.

Föreningen har god ekonomi samt förutom förråd, cykelrum & tvättstuga även bastu, solarium samt ett gediget gym.
I avgiften ingår även både Internet & Kabel-tv.

Här bor du med närhet till matbutik, restaurang, grönytor, kommunikationer samt med cykelavstånd till Västerås Centrum.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Haga

På Haga finns det både flerfamiljshus och villor. Hyres-, bostads- och äganderätter ligger blandat i en lugn och trivsam miljö. Här finns fina grönområden att ströva i. Området byggdes ut under 1940- och 1950-talet men har sedan dess både genomgått renovering och kompletterats med nyproduktion. Det är främst i den norra delen av Haga som innehåller villabebyggelse. Under senare år har det även ske

Förbindelser

Buss till Västerås City / Bra förbindelser till Västerås City Finns ett flertal busshållplatser och bra tider för bussförbindelsen.

Sport och fritid

Här kan du läsa mer om idrott, motion och friluftslivet i Västerås: https://www.vasteras.se/uppleva-och-gora/idrott-och-friluftsliv.html Fina promenadstråk och nära till lekparker i området.

Service

På haga är servicen god. Här finns flera affärer och det även enkelt att ta sig till flera av Västerås större köpcentra, Stenby och Hälla.

Familjeliv

I närområdet finns förskola, öppen förskola, fritidshem, öppen fritidsverksamhet, fritidsgård och skola. Här kan du läsa mer om barnomsorg och utbildning: https://www.vasteras.se/barn-och-utbildning.html

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.