Polstjärnegatan 37

Polstjärnegatan 37

Slutpris

1 295 000 kr


Vetterstorp— Västerås

Polstjärnegatan 37


Slutpris
1 295 000 kr

Vetterstorp— Västerås

HALVTRAPPA UPP!

Med ett bekvämt läge en halvtrappa upp erbjuds nu en 2:a på populär adress. Bostaden är rymlig och välplanerad där genomtänkta lösningar samt ett härligt ljusinsläpp skapar en skön harmoni och genomgående ljusa färgsättningar. Mysigt vardagsrum som rymmer soffgrupp, TV-möblemang samt matsalsgrupp. Sommartid står balkongdörren öppen och skapar en extra umgängesyta då balkongen är inglasad och utbyggd. Inbjudande hall med klädkammare. Vidare anslutning till ett helkaklat badrum samt kök med plats för matbord. Vältilltaget sovrum.

Den ljuvliga balkongen rymmer utemöbler, växtligheter och odlingar samt bjuder in till mysiga sommarkvällar med vänner eller lata dagar i solen. Fördelaktigt läge med söderläge!

Stabil och omtyckt förening belägen i ett lugnt område med fin grannsämja i porten. Trevliga och välskötta gårdar med uteplatser, grönytor och grill. Vidare finns förråd i källarplan. Lugn gata i eftertraktat område med närhet till service. Närhet till busshållplats och 5 minuters promenad till mataffär. Natursköna omgivningar med fina promenadstråk och anrika villakvarter.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
68.6 kvm
Avgift
3 244 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-08-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.