Rågetsvägen 1 / Södra Gryta / Västerås

Slutpris
2 350 000 kr
Referensnummer
148 964
Boarea
132 kvm
Driftkostnad
34 444 kr/år
Tomtarea
414 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2014-01-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Rågetsvägen 1 såldes av oss 2014-01-17. Se alla våra försäljningar i Västerås

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Gryta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

PRISVÄRD OCH FRIKÖPT TOMT! Renoverat gavelradhus med friköpt hörntomt beläget i populära kvarter. Fastigheten har nyligen genomgått en omfattande renovering av kök, tvättstuga, gästtoalett, fjärrvärmeväxlare, hall, sovrum och mycket mer! Välplanerad planlösning med 4st sovrum. Rymligt garage i länga alldeles mittemot. Ett väldigt bekvämt boende för barnfamiljen! Med ränta och amortering får man en boendekostnad på 7773kr/mån. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.