Rekylgatan 4 / Haga / Västerås

BARA FLYTTA IN!

Slutpris
1 330 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
4 186 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2019-07-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rekylgatan såldes av oss 2019-07-17. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Rekylgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Haga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

PÅ 5:e våningen i huset finner ni denna härliga 3:a som är redo att flytta in i! Ljus och välplanerad bostad med god standard och tilltalande planlösning. Här finner man en inglasad balkong i söderläge, rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord, ett smakfullt kök med vita luckor och snygga detaljer, rofyllda sovrum och ett rymligt helkaklat badrum. Bekvämt boende med närhet till mataffär och bussförbindelser.

Internet ingår i avgift!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Haga

På Haga finns det både flerfamiljshus och villor. Hyres-, bostads- och äganderätter ligger blandat i en lugn och trivsam miljö. Här finns fina grönområden att ströva i. Området byggdes ut under 1940- och 1950-talet men har sedan dess både genomgått renovering och kompletterats med nyproduktion. Det är främst i den norra delen av Haga som innehåller villabebyggelse. Under senare år har det även ske

Förbindelser

Buss till Västerås City / Bra förbindelser till Västerås City Finns ett flertal busshållplatser och bra tider för bussförbindelsen.

Sport och fritid

Här kan du läsa mer om idrott, motion och friluftslivet i Västerås: https://www.vasteras.se/uppleva-och-gora/idrott-och-friluftsliv.html Fina promenadstråk och nära till lekparker i området.

Service

På haga är servicen god. Här finns flera affärer och det även enkelt att ta sig till flera av Västerås större köpcentra, Stenby och Hälla.

Familjeliv

I närområdet finns förskola, öppen förskola, fritidshem, öppen fritidsverksamhet, fritidsgård och skola. Här kan du läsa mer om barnomsorg och utbildning: https://www.vasteras.se/barn-och-utbildning.html

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.