Ringduvegatan 20 / Råby / Västerås

Radhus på Ringduvegatan

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
112 kvm
Driftkostnad
46 496 kr/år
Totalareal
172 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-30
Bostaden är såld!

Denna radhus på Ringduvegatan såldes av oss 2019-09-30. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Ringduvegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Råby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Radhus på Ringduvegatan!
Trevligt radhus med bra fritt läge mot skogsparti. Friköpt tomt. Kök i anslutning till uterum och trädgård. Uteplats på husets framsida. 2 förråd ute och 2 klädkammare/förråd inne. Duschrum och badrum med badkar. 3 sovrum varav ett på bv. Vardagsrum på husets övervåning. Fibra.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Råby är ett bostadsområde och en stadsdel i västra Västerås.

Området avgränsas av Riksväg 66 (Surahammarsvägen), E18 och Narvavägen. I söder gränsar området till Hammarby. Området bebyggdes på 1960-talet, och har en i huvudsak homogen bebyggelse av flerfamiljshus. Många av husen byggdes i det omfattande miljonprogrammet.

Nöje och service

Stadsdelscentrumet genomgick år 2001 en omfattande ombyggnad, och har bland annat fått ett nytt bibliotek. Den övriga servicen består bland annat av en matvarubutik, öppen förskola, närbutiker, restaurang, frisersalong, körskola samt en ungdomsgård.

Sport och fritid

Det finns elljusspår, ishockeyrink, fotbollsplaner och liknande. Här kan du läsa mer om idrott, motion och friluftslivet i Västerås: https://www.vasteras.se/uppleva-och-gora/idrott-och-friluftsliv.html Alla motionsspår i Västerås hittar du här: https://www.vasteras.se/uppleva-och-gora/idrott-och-friluftsliv/motionsspar.html

Kommunikation

Avståndet till Västerås centrum är cirka 3,5 km. Området trafikeras av Västmanlands lokaltrafiks rosa busslinje nr 3.

Familjeliv

I närområdet finns flera förskolor och skolor. Området består av blandad bebyggelse med bostadsrätter, hyresrätter, radhus och villor.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.