Ringduvegatan 100

Ringduvegatan 100

Slutpris

2 360 000 kr


Råby— Västerås

Ringduvegatan 100


Slutpris
2 360 000 kr

Råby— Västerås

SÄLLAN TILL SALU

Varmt välkommen till detta trevliga unika gavelradhus i ett trivsamt och barnvänligt område med ett kort gångavstånd till förskolor och skolor och några minuters promenad till närmsta busshållplats. Här bor du i ett bekvämt radhusboende med en aktiv och välskött samfällighetsförening.

Ett radhus för den som vill inreda efter smak och tycke!

Lättskötta radhus med material som kräver ringa underhåll. Fasader av tegel och trä. Här erbjuds en precis lagom stor tomt för att det inte ska krävas alldeles för mycket tid gällande skötseln, men med plats för allt du behöver. Husets baksida har en härlig en uteplats för grillning, odlingar och trevliga sommarkvällar. Husets framsida vid entrén finns bostadens första uteplats med ett härligt solsäkert läge. Både uteplatserna har förråd.
Det finns även ett garage i länga.

Invändigt erbjuds ett boende med flera rum och ett härligt ljusinsläpp tack vare gavelläget. På nedre plan finner vi de sociala ytorna. Praktiskt tillämpat kök med matsal intill med utgång till bostadens härliga baksidan. Nedre planet har även tre sovrum samt duschrum och tvättstuga. Övre plan finner vi sovrum, vardagsrum, badrum, klädkammare och ett tv-rum som går att göra om till sovrum.


Boarea
134 kvm
Driftkostnad
51 243 kr/år
Tomtarea
209 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2022-03-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.