Soldatgatan 46

Soldatgatan 46

Slutpris

1 915 000 kr


Viksäng— Västerås

Soldatgatan 46


Slutpris
1 915 000 kr

Viksäng— Västerås

Bekvämt på entréplan

En trivsam trea på populära Soldatgatan 46!

Välkommen till denna trevliga och välplanerade lägenhet bekvämt beläget på entréplan. Det första som möter oss i denna trea är en funktionell och rymlig hall. Hallen öppnar upp sig mot lägenhetens övriga rum som består av badrum, kök, vardagsrum och två sovrum. Köket är ljust och rymlig med matplats för cirka 4-6 personer. Vardagsrummet är hemtrevligt med fint ljusinsläpp från stora fönster, goda ytor för umgänge och med utgång till inglasad balkong. Balkongen som vetter mot en lugn gågata har gott om plats för att sitta och njuta av eftermiddagssolen. Två sovrum varav ett med klädkammare.

Stabil och ekonomiskt stark förening där även internet ingår i månadsavgiften.

I området finns allt du kan tänkas behöva. Bara ett stenkast bort ligger busshållplats och Viksängs centrum med bla mataffär, restaraung och - och vårdcentral. Vackra strövområden med promenadavstånd till Mälaren och Öster Mälarstrand. I bostadens närhet har du ett flertal skolor och förskolor.

Välkommen till Soldatgatan 46!


Boarea
73.5 kvm
Avgift
3 066 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-03-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.