Stora Gatan 44 C / Centrum / Västerås

ANNO 1928

Slutpris
3 980 000 kr
Boarea
134 kvm
Avgift
4 406 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2019-12-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stora Gatan såldes av oss 2019-12-20. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Stora Gatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med populärt läge mitt i centrala Västerås finner du denna välplanerade våning vars byggnad är ursprungligen uppförd efter ritningar av arkitekten Erik Hahr. Här finns många bevarade originaldetaljer såsom vackra parkettgolv, fönsternischer och en bedårande kakelugn. Stora rejäla rum och högt i tak skapar trevlig rymd i bostaden. Köket är, såsom övriga lägenheten, varsamt bevarat och är i en öppen och luftig harmoni mot matplats och vardagsrummet. Förråd finns också att tillgå. Föreningen har en gemensam terrass man som boende får nyttja. Stabil förening med god ekonomi. Lägenheten ligger ett stenkast från restauranger, affärer, service och utmärkta kommunikationer. Trots det centrala läget är området väldigt lugnt. Promenadavstånd till Vasaparken och vackra promenadstråk längs Svartån.

Hjärtligt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.