Uniformsgatan 11 / Viksäng / Västerås

Perfekt RENOVERAT

Slutpris
2 515 000 kr
Boarea/biarea
94/12 kvm
Driftkostnad
33 932 kr/år
Tomtarea
625 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2015-01-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Uniformsgatan såldes av oss 2015-01-20. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Uniformsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Viksäng är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Perfekt RENOVERAT familjeboende i enplansvilla om 4-5 rok i populärt villakvarter på lugn återvändsgata med fantastiska strövområden i området. Huset inrymmer ett renoverat kök, vardagsrum, två badrum samt tre sovrum och ett arbetsrum. Nya fönster i hela huset och ny fjärrvärmeväxlare är installerat 2007. Till huset hör ett vidbyggt garage med plats för en bil samt förvaring. Lättskött, insynskyddad trädgårdstomt med uteplats i sydöstläge. Hela huset är i bra skick med alla kostsamma renoveringar utförda, bara att flytta in! Ett stenkast från kvarteret hittar du Öster Mälarstrand där Elbafärjan lägger till för att sedan gå ut till öarna ute i Mälaren. Ett par stenkast till hittar du Björnön med motionsspår, skridsko, spark och kanotuthyrning. På mindre än en halvtimme promenerar du till Västerås City. Goda kommunikationer för den som pendlar. Flera möjligheter gällande förskolor och skolor. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.