Masurkavägen 10 / Agnesberg / Göteborg

Enplanshus med två uteplatser

Slutpris
2 065 000 kr
Referensnummer
133 823
Boarea/biarea
93/2 kvm
Driftkostnad
25 700 kr/år
Tomtarea
395 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-planshus
Såld
2014-10-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Masurkavägen 10 såldes av oss 2014-10-01. Se alla våra försäljningar i Agnesberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Masurkavägen 10 är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds ett trevligt kedjehus med boyta på 93 kvm. Byggåret är 1963 och är byggt i ett plan. Huset är beläget i ett lugnt bostadsområde med grönskande omgivningar. Bostaden har två uteplatser, på framsidan finns ett stort inglasat uterum i perfekt väst-läge! Och från vardagsrummet finns utgång till den andra uteplatsen som ligger i soligt österläge. Praktiskt kök med vältilltagen matplats. Köket har stora bänkytor och gott om skåpsförvaring. Garage med fjärrstyrd port, finns även plats för 1-2 bilar till på uppfarten. Närhet från bostaden finns bussar som går direkt till Göteborgs centrum (Strax utanför dörren går även flexlinjen). Det finns också närhet till Dagis, skola och affärer till Angereds torg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.