Åvägen 4 / Alafors / Ale

Villa Alafors 5 Rok

Slutpris
3 300 000 kr
Referensnummer
117 323
Boarea
144 kvm
Driftkostnad
40 185 kr/år
Tomtarea
1 075 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-05-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Åvägen 4 såldes av oss 2014-05-25. Se alla våra försäljningar i Alafors

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åvägen 4 är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns tillfälle att förvärva denna smakfullt renoverad villa i Alafors! Fastigheten ligger fint placerad på en återvändsgata med barnvänlig tomt, stora plana gräsmatteytor för lek och bollspel. Stort altandäck mellan vardagsrummet och köksdelen där solen letar sig ner hela dagen och kvällen. Villan i sig är utformad i modern stil med en effektiv planlösning, fina materialval, luftiga rum och stora ljusinsläpp. Den är fullt utrustad och har bl.a. ett ombyggt och anpassat kök med bra arbetsytor och smarta kökslösningar, stor matplats för hela familjen. Annat värt att notera är t.ex. centraldammsugare, fjärrvärme, till och frånluft med roterande VVX, vattenburenvärme, fiber. Exklusiv tvättstuga.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.