Åvägen 4

Åvägen 4

Slutpris

3 300 000 kr


Alafors— Ale

Åvägen 4


Slutpris
3 300 000 kr

Alafors— Ale

Villa Alafors 5 Rok

Nu finns tillfälle att förvärva denna smakfullt renoverad villa i Alafors! Fastigheten ligger fint placerad på en återvändsgata med barnvänlig tomt, stora plana gräsmatteytor för lek och bollspel. Stort altandäck mellan vardagsrummet och köksdelen där solen letar sig ner hela dagen och kvällen. Villan i sig är utformad i modern stil med en effektiv planlösning, fina materialval, luftiga rum och stora ljusinsläpp. Den är fullt utrustad och har bl.a. ett ombyggt och anpassat kök med bra arbetsytor och smarta kökslösningar, stor matplats för hela familjen. Annat värt att notera är t.ex. centraldammsugare, fjärrvärme, till och frånluft med roterande VVX, vattenburenvärme, fiber. Exklusiv tvättstuga.


Referensnummer
117 323
Boarea
144 kvm
Driftkostnad
40 185 kr/år
Tomtarea
1 075 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-05-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.