Björkekärrsvägen 35 / Björkekärr / Alingsås

Spatiöst på landet

Slutpris
3 450 000 kr
Boarea/biarea
175/85 kvm
Driftkostnad
36 677 kr/år
Tomtarea
3 100 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2014-12-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Björkekärrsvägen såldes av oss 2014-12-21. Se alla våra försäljningar i Alingsås samt även på Björkekärrsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björkekärr är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen landet, och en unik bostad bara sex km från Alingsås centrum. Detta är en bostad att charmas av, en härligt öppen planlösning, i entréplan. Här har ägarna bevarat mycket av ursprunget med bla. frilagda timmerväggar, pärlspont och trägolv. Tillbyggnaden smälter väl samman med ursprungshuset. Sju rum och stort kök varav fyra sovrum. På den stora verandan är det härligt att hänga(krokar för hängmattor)varma sommardagar och eftersom det är tak över så förstärker bara lite regn myskänslan. Trädgården lämpar sig för trädgårdsodlingar och rosor trivs förträffligt här. Boka in er på visning och jag är övertygad att ni kommer att bli lika charmade som jag.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.